Ontmoeten, spontaan, met elkaar, dat doet de Vrije Camperaar!
Vrije Camperaars
Weekenden - Evenementen - Camperplaatsen - Informatie


Mopeka Tankcheck Deze blueTooth gasfles / LPG-tanks inhoud sensor is geschikt voor de smartphone. Dit type tanksensor wordt onder uw tank / fles bevestigd. Middels een sonar signaal meet de sensor de hoeveelheid vloeibaar gas, in uw gasfles of LPG gasdamptank, boven de sensor en daarmee dus de tankinhoud. Via een bluetooth verbinding kunt u de tanksensor koppelen aan de speciale gratis MOPEKA app op uw smartphone. In deze app kunt u overzichtelijk zien hoe vol de tank is of tanks zijn (ook bij gebruik van meedere tanksensors). Zet de bluetooth op uw smartphone aan en sluit zoveel sensoren aan als u wenst. Alles is volledig draadloos en accuraat tot een afstand van 15 meter. 


Eventueel kan er ook een inhouds monitor binnen in de camper of motorhome worden geplaatst om de inhoud van gasfles af te lezen. De app is aangepast aan de Europese gasflessen van 10-18 kg gasgewicht. Dit kan in de app aangepst worden naar het formaat gasfles / dampgastank dat u heeft.

Elke gasfles kan afzonderlijk benoemd worden. Er kan ingesteld worden of de inhoud in percentage of centimeters aangeven dient te worden. Voor grote propaan tanks en liggende tanks vanaf 120 Liter is er de Tankcheck XL beschikbaar. De tanksensor geeft een waarschuwing op de smartphone/ monitor als het vloeibare gas onder een bepaald niveau komt.


De action rookmelder montageMopeka Tankcheck BlueTooth sensor is magnetisch en wordt aan de onderkant van de gasfles geplaatst en is regen en vorst bestendig! Voor aluminium- of kunstofflesssen is het handig om een metaalplaatje tegen de bodem van de fles te plakken. (Action rookmelder montage)

De Mopeka (lpg) tanksensoren kun je bestellen bij : Multiflame.nl klik hier voor meer info! 

Bekijk de onderstaande video's voor meer uitleg.