Ontmoeten, spontaan, met elkaar, dat doet de Vrije Camperaar!
Vrije Camperaars
Weekenden - Evenementen - Camperplaatsen - Informatie

AdministratieDe Vrije Camperaars kenmerkt zich onder andere ook door de inzet van het beheren en administreren van camperplaatsgegevens van metname Nederlandse camperplaatsen. Afgelopen periode was het beheer van de camperplaatsgegevens wat teruggelopen omdat er gewoonweg minder tijd te besteden was.


Vorig jaar zijn we met een klein team begonnen met het herinrichten van een camperplaatsbestand in een nieuwe omgeving. Momenteel zijn er al honderden camperplaatsen bewerkt en voorzien van hun gegevens. De module voor het presenteren van de camperplaatsen is op maat gemaakt en inmiddels tot een goed nivo gestegen en is geschikt om op een PC, Telefoon en Tablet getoond te worden.

Administratie2
Het camperplaatsenteam besteed veel aandacht aan het kunnen vinden van de juiste camperplekken. Zo zijn de camperplekken voorzien van kenmerkende labels zodat ze met zoeken goed gevonden kunnen worden. Op elk kenmerkend woord, plaats, prijs, naam, status, omschrijving etc van een camperplaats kan deze gevonden worden. Ook is het mogelijk om te filteren op prijs, provincie, grootte, status en soort van een camperplaats. De camperplaatsen zijn vastgelegd per provincie, per gemeente en per plaats. Zodoende kun je eenvoudig zoeken maar vooral de camperplaatsen vinden!

overwinteren3
Voor de ondernemende Vrije Camperaars zijn er enkele fraaie toevoegingen gedaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een "Persoonlijke Lijst" van camperplaatsen aan te leggen. Een  voorkeurlijst van camperplaatsen waar je heen zou willen of camperplaatsen die je zeker niet meer wil vergeten. Er is een overzichtskaart van Nederland met daarop "pinnetjes" van de camperplaatsen, Zo kun je zien waar de camperplaatsen liggen en kun je, door op het pinnetje te klikken, de gegevens opvragen. Bij de detail informatie van de camperplaats tref je, op het situatiekaartje, ook de mogelijkheid om direct de route naar die camperplaats te maken. Er is een rubriek met camperplaats promotie. Ook kun je bij de camperplaatsen je beoordeling achterlaten en die van anderen lezen. Op de pagina van de camperplaats beschrijving wordt ook een overzicht van dichtbijzijnde camperplaatsen / camperplaatsen in de regio weergegeven. Als extra service aan de overwinterende Vrije Camperaars is een kaart gemaakt met camperplaatsen die in aanmerking komen om te overnachten tijdens de overwinteringsperiode.

teamwork
Om de gegevens van ons camperplaatsenbestand completer en juister te krijgen, worden alle vastgelegde camperplaatsen per E-mail benaderd en hen gevraagd om hun camperplaatsgegevens te controleren op juistheid en compleetheid. De retourberichten worden zo spoedig mogelijke verwerkt. Maar....... we kunnen jouw hulp ook heel goed gebruiken, want de Vrije Camperaars komen natuurlijk ook op de Nederlandse camperplaatsen. Wil je ons helpen door, indien je op een Nederlandse camperplaats bent, onze gegevens te checken. Mocht je een mooiere foto kunnen aanleveren schroom dan niet! We rekenen op je, want vele handen maken licht werk!

Nieuwsgierig? Wil je het nieuw gegevensbestand voor camperplaatsen zien? nieuw