Ontmoeten, spontaan, met elkaar, dat doet de Vrije Camperaar!
Vrije Camperaars
Weekenden - Evenementen - Camperplaatsen - Informatie

Nu ook online hulp voor de website!

Rechts onderaan de webpagina's is een klein knopje toegevoegd. Als je erop klikt, kun je hulp vragen voor de website van de VrijeCamperaar.nl
Natuurlijk kunnen we niet altijd online zijn, maar de vragen worden wel zoveel mogelijk beantwoord. Veel vrije camperaars hebben al gebruik gemaakt van deze nieuwe faciliteit.

VC VlagVlaggetjes van de VrijeCamperaars.nl

Op verzoek van vele deelnemers zijn er vlaggetjes besteld. Deze zijn klaar en binnen,  van de eerste 100 zijn al veel vlaggetjes verkocht! Daarom zijn er alweer 100 nieuwe besteld. Wees er tijdens de evenementen dus snel bij! Ze kosten € 2,50 en worden tijdens de evenementen te koop. Koop er gelijk een paar zodat je ze kunt door verkopen aan andere (nieuwe) vrije camperaars!

Foto's en Videos 

Vrije Camperaar Henk Flint heeft tijdens een aantal evenementen mooie video opnames gemaakt en fraai gemonteerd. Graag willen we die delen met jullie, hiervoor hebben we een mooie uitbreiding van de website gemaakt onder het kopje informatie staan nu de ook de video's.  We danken Henk hartelijk voor deze bijdrage. Wil je ze snel zien klik dan hier.

Wij zijn bezig de camperplaatsen van Nederland op deze website bij te werken.

Op de website staan alleen de echte camperplaatsen. Dus geen campings, enkel alleen die camping welke separate camperplaatsen heeft buiten de slagboom zoals wij dat noemen.Hiervoor kunnen wij uw hulp natuurlijk ook gebruiken. Wij willen u dan ook vragen of u foto's wilt maken van camperplaatsen die u bezoekt en deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te sturen. Ook wanneer u niet kloppende informatie constateert horen wij dat graag!

Vriendelijk groeten
Dick