Ontmoeten, spontaan, met elkaar, dat doet de Vrije Camperaar!
Vrije Camperaars
Weekenden - Evenementen - Camperplaatsen - Informatie

Notice: Undefined offset: 13 in /home/vrijecam/domains/vrijecamperaars.nl/public_html/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 280
 

Schrijf je vandaag nog in!
Openingstreffen 2023

3bea09f6-595d-4232-a59e-0fea57d077a7-1
Categorie
Evenementen
Datum
31 maart 2023 - 2 april 2023
Locatie
Leigraaf 40 7381BR Klarenbeek - Leigraaf 40
7381 BR Klarenbeek, Nederland
Telefoon
0618941345
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisatie
Vrije Camperaars

Openingstreffen Vrije Camperaars wordt gehouden in Klarenbeek
Dit jaar hebben we vanwege het niet beschikbaar zijn van de camperplaats in Kleef Duitsland, besloten om het openingstreffen in Nederland te houden, en wel in Klarenbeek. We zijn dit jaar te gast bij camperplaats "De Grote Leigraaf".

Na lang wachten gaan we elkaar weer ontmoeten, lekker bijkletsen en er een fijn weekend van maken. Natuurlijk gaan we bij mooi weer ook BBQ'en en is er misschien wel een rookoventje aan.

Klarenbeek
De omgeving leent zich voor een mooie fietstocht en je kunt natuurlijk Klarenbeek bezoeken. Op de camperplaats zijn alle faciliteiten aanwezig. De camperplaats de Grote Leigraaf bevind zich in een prachtige omgeving met veel natuur, maar ook vlakbij de mooie stad Apeldoorn. Tevens liggen de mooie oude Hanzesteden Deventer en Zutphen op fietsafstand.

Vanaf de camperplaats kunt u uw fietsroute starten. De camperplaats ligt tussen de knooppunten 89 en 96 van hieruit kunt u diverse richting fietsen zoals richting Apeldoorn of de IJssel.


Ook kunt u vanaf de camperplaats aanhaken op het Grenspalenpad, aan het eind van de Leigraaf bij de Kar links af. Dit is een wandelroute (10 km) die door de weilanden en over de schouwpaden van Klarenbeek loopt. Deze route kunt u combineren met de Poelenpad route (samen 16 km).

In de omgeving van de Camperplaats zijn veel faciliteiten en activiteiten die de moeite waard zijn om heen te gaan of te bezichtigen.

Dus haal de camper uit de stalling en schrijf je in voor een lang uitgestelde ontmoeting met je camperende mede Vrije Camperaars.

De Camperplaats
De familie van Bussel is in 2020 begonnen met het aanleggen van een camperplaats. In de mooie groene omgeving hebben zij een prachtige plaats gemaakt waarvan u kunt komen genieten. Bij hen is iedereen gelijk, zij zijn van alles gewend. Op hun camperplaats kunt u op de half verharde plekken staan, maar u kunt ook op het grote grasveld staan. Alle plekken zijn voorzien van 16 Ampère stroom en er is gratis wifi. Ook is er plek voor hele grote campers.

In het sanitair gebouw vind u de toiletten, de douches en een chemisch toilet afstort. De douches zijn voorzien van een muntautomaat, zodat u niet voor de douches hoeft te betalen als u deze niet gebruikt. De munten kunt u kopen rond de middaguren of tijdens de avondronde. 1 munt kost €1,00, hiervoor kunt u 7 minuten onder een lekker warme douche staan.
Daarnaast hebben zij ook een service station, waar u uw toilet cassette kan legen, uw vuil water kan storten en schoon water kunt bijvullen. Honden zijn welkom op onze camperplaats, maar wel aangelijnd. U kunt uw hond uitlaten langs de waterkant. Voor meer informatie zie: https://www.camperplaats-en-melkveebedrijf-de-grote-leigraaf.nl/de-camperplaats

De deelnemerslijst en het inschrijfformulier zijn alleen te zien indien u bent ingelogd!
 
 
 
 
 

Powered by iCagenda